Навчання у Web-STEM-школі - 2017

Навчання у Web-STEM-школі - 2017

З 22 по 29 серпня 2017 року відповідно до наказу Міністерства освіти і науки України № 188 від 29.02.2016 року за участі відділу STEM-освіти ДНУ «Інститут модернізації змісту освіти» спільно з видавництвом «Видавничий дім «Освіта», КВНЗ «Університет менеджменту освіти» відбудеться Всеукраїнський науково-практичний семінар «Web-STEM-школа - 2017».

Учасники науково-практичного семінару:

  • ознайомляться з досвідом запровадження STEM-технологій під час вивчення предметів природничо-математичного циклу;
  • оволодіють технологією реалізації STEM-підходів у системі дошкільної та початкової загальної освіти;
  • обговорять ідеї вчителів-новаторів щодо використання проектно-дослідної технології у навчально-виховному процесі.

До участі у навчанні запрошуються науковці, методисти інститутів післядипломної педагогічної освіти, методисти регіональних методичних служб, керівники закладів освіти, педагогічні працівники та зацікавлені особи.

Учасники зможуть отримати матеріали семінару та сертифікати про проходження навчання. Для отримання сертифікату та навчальних матеріалів необхідно зареєструватись, заповнивши реєстраційну форму. Реєстрація розпочнеться з 20.08.2017 року.

Участь у навчанні безкоштовна.

STEM-освіта – це логічна, послідовна система курсів або навчальних програм, що забезпечує підготовку учнів до успішного працевлаштування в майбутньому, до освіти після школи або для того й іншого, вимагає різноманітних і технічно складніших навичок, зокрема із наукових понять та математичних знань.

STEM (S - science, T - technology – Е-engineering – М-mathematics). Акронім STEM уживається для пояснення популярного напряму в освіті, який охоплює природничі науки (Science), технології (Technology), технічну творчість (Engineering) та математику (Mathematics). Це той напрям в освіті, при якому у програмах навчання посилюється природничонауковий компонент + інноваційні технології навчання. Технології використовують навіть у вивченні творчих, мистецьких дисциплін.

14.08.2017 14:58
3320

Коментарі

Немає коментарів. Прокоментуєте першим?