Цікаві ідеї для аплікацій. Морозиво

Цікаві ідеї для аплікацій. Морозиво

Чому б в перші робочі дні після канікул не розтягнути ще хоча б на трошечки приємні спогади літа? Навіть на уроках пригадати, як добре було проводити літній час. Ні, це зовсім не стосується твору «Мої літіні канікули». Спробуйте створити по-справжньому смачну літню аплікацію. Вашим учням цілком сподобається така ідея: вони активно обговорять улюблені смаки, кольори й незвичайні пригоди, пов'язані з цим смачним продуктом. Так, сьогодні про морозиво!

Для аплікації вам знадобляться:

  • Паперові форми для кексів (вартість – близько 10 грн за 30 шт)
  • Світлий матовий картон або цупкий папір (для фону)
  • Коричневий папір
  • Темно-коричнева фарба
  • Пластикова виделка
  • Планшетка/папір/паперова тарілка (як ємність для фарби)
  • Будь-які прикраси (пайєтки, блискітки, конфетті, намистини, кольорові дрібні папірці та ін..)

Послідовність виконання:

  1. Для початку виріжте трикутник (форма конусу морозива) зі світло-коричневого паперу. Нанесіть невелику кількість темно-коричневої фарби на невелику паперову тарілку чи планшетку, і опустіть пластикову виделку до неї. Зробіть лінії в обох напрямках, щоб зімітувати малюнок на конусі морозива. Відкладіть його в сторону до повного висихання.
  2. Наклейте конус на блакитний картон. На вершину конуса прикріпіть завчасно розрівняну паперову формочку для кексу. Використовуйте одну чи дві форми (за бажанням).
  3. Приклейте будь-які прикраси, які ви хочете на свої кульки морозива, щоб зробити їх «смачними» й «ароматними». Аплікація готова. Смачні спогади про літо радуватимуть малечу, а вчителеві допоможуть перетворити урок на сачну майстерню літніх спогадів
31.07.2018
2211

Коментарі

Немає коментарів. Прокоментуєте першим?